Joyce Beenen

Eigenaresse | Allround kapster

Mijn naam is Joyce van der Vliet-Beenen  en ik woon in Heerhugowaard noord met mijn man en hond. Sinds april 2019 ben ik de eigenaresse van Kapsalon studio 86. Ik had al jong mijn passie voor het kappersvak ontwikkeld, en ik hou van nieuwe uitdagingen. Ik vind het erg belangrijk om goed te kijken en te luisteren naar wat de wensen van de klant zijn. Samen gaan wij opzoek naar wat u wilt! Wij willen er voor zorgen dat je met een goed en blij gevoel de salon verlaat!

Tot snel, groetjes Joyce!

Sandra van Kouwen

Allround kapster

Ik ben Sandra van Kouwen en ik woon met mijn man en 3 kinderen in Langedijk. Vanaf januari 2020 ben ik werkzaam bij Joyce, kapsalon studio 86. Met veel passie en plezier werk ik al ruim 30 jaar in het kappersvak. Wilt u een professioneel advies en houd u van gezelligheid stap dan eens bij ons binnen!

Tot snel, groetjes Sandra!

Lisanne Schoen

Allround kapster

Hallo, ik ben Lisanne Schoen  en woon samen met mijn man en 3 kinderen
in Heerhugowaard. Sinds Augustus 2020 ben ik werkzaam bij Joyce, Kapsalon studio 86. Ik doe dit werk met heel veel plezier en enthousiasme al ruim 19 jaar. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar de wens van de klant, en de klant blij en tevreden te maken. Ik hoop u gauw te ontmoeten en een goed advies te kunnen geven d.m.v. alle kennis die ik heb opgedaan de afgelopen jaren.

Tot snel, groetjes Lisanne!

Rianne Hand-Bleeker

Allround kapster

Hoi, mijn naam is Rianne Hand-Bleeker en ik ben per 1 maart werkzaam in het gezellige team van kapsalon Studio 86. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Heerhugowaard de Noord.

Met mijn jarenlange ervaring en passie als kapster voorzie ik mijn klanten graag van een mooi kapsel en bied ik een luisterend oor. Samen wil ik kijken naar wat het beste bij jou als uniek persoon past. Daarnaast is mijn doel om er voor jou echt een ontspanningsmoment van te maken.

Ik hoop je graag te zien is de kapsalon!

Tot snel, groetjes Rianne!

Volg ons op Instagram

Instagram did not return a 200.