Joyce van der Vliet

Eigenaresse | Allround kapster

Mijn naam is Joyce van der Vliet-Beenen  en ik woon in Heerhugowaard noord met mijn man, twee kinderen en hond. Sinds april 2019 ben ik de eigenaresse van Kapsalon studio 86. Ik had al jong mijn passie voor het kappersvak ontwikkeld, en ik hou van nieuwe uitdagingen. Ik vind het erg belangrijk om goed te kijken en te luisteren naar wat de wensen van de klant zijn. Samen gaan wij opzoek naar wat u wilt! Wij willen er voor zorgen dat je met een goed en blij gevoel de salon verlaat!

Tot snel, groetjes Joyce!

Sandra van Kouwen

Allround kapster

Ik ben Sandra van Kouwen en ik woon met mijn man en 3 kinderen in Langedijk. Vanaf januari 2020 ben ik werkzaam bij Joyce, kapsalon studio 86. Met veel passie en plezier werk ik al ruim 30 jaar in het kappersvak. Wilt u een professioneel advies en houd u van gezelligheid stap dan eens bij ons binnen!

Tot snel, groetjes Sandra!

Lisanne Schoen

Allround kapster

Hallo, ik ben Lisanne Schoen en woon samen met mijn man en 3 kinderen
in Heerhugowaard. Sinds Augustus 2020 ben ik werkzaam bij Joyce, Kapsalon studio 86. Ik doe dit werk met heel veel plezier en enthousiasme al ruim 19 jaar. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar de wens van de klant, en de klant blij en tevreden te maken. Ik hoop u gauw te ontmoeten en een goed advies te kunnen geven d.m.v. alle kennis die ik heb opgedaan de afgelopen jaren.

Tot snel, groetjes Lisanne!

Sandra Bekker

Allround kapster

Hoi mijn naam is Sandra Bekker, ik woon in Groet met mijn vriend Richard en mijn zoontje Glenn. Ik vind het heel belangrijk om naar de wens van de klant te luisteren en goed advies te geven, om zo tot een goed eindresultaat te komen, waar we beiden blij van worden. Ik hou van een praatje en van gezelligheid, dus wie weet tot gauw!

Tot snel, groetjes Sandra!

Benigna van der Graaff-Born

Allround kapster

Hoi mijn naam is Benigna, Samen met mijn man, twee kinderen en ons hondje wonend in Heerhugowaard. Goed luisteren naar je wensen vind ik erg belangrijk, daarnaast hou ik van een gezellig praatje. Graag hoop ik je te ontmoeten in de kapsalon Studio 86.

Tot snel, groetjes Benigna

Volg ons op Instagram

Instagram has returned invalid data.

Kapsalon Studio 86

Dorpsstraat 86
1713 HK Obdam

Bekijk op google maps openingstijden