Joyce Beenen

Eigenaresse | Allround kapster

Mijn naam is Joyce van der Vliet-Beenen 27 jaar en ik woon in Heerhugowaard noord met mijn man en hond. Sinds april 2019 ben ik de eigenaresse van Kapsalon studio 86. Ik had al jong mijn passie voor het kappersvak ontwikkeld, en ik hou van nieuwe uitdagingen. Ik vind het erg belangrijk om goed te kijken en te luisteren naar wat de wensen van de klant zijn. Samen gaan wij opzoek naar wat u wilt! Wij willen er voor zorgen dat je met een goed en blij gevoel de salon verlaat!

Tot snel!

Sandra van Kouwen

Allround kapster

Ik ben Sandra van Kouwen en ik woon met mijn man en 3 kinderen in Langedijk. Vanaf januari 2020 ben ik werkzaam bij Joyce, kapsalon studio 86. Met veel passie en plezier werk ik al ruim 30 jaar in het kappersvak. Wilt u een professioneel advies en houd u van gezelligheid stap dan eens bij ons binnen!

Tot snel, groetjes Sandra!

Lisanne Schoen

Allround kapster

Hallo, ik ben Lisanne Schoen 35 jaar en woon samen met mijn man en 3 kinderen
in Heerhugowaard. Sinds Augustus 2020 ben ik werkzaam bij Joyce, Kapsalon studio 86. Ik doe dit werk met heel veel plezier en enthousiasme al ruim 19 jaar. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar de wens van de klant, en de klant blij en tevreden te maken. Ik hoop u gauw te ontmoeten en een goed advies te kunnen geven d.m.v. alle kennis die ik heb opgedaan de afgelopen jaren.

Tot snel, groetjes Lisanne!

Volg ons op Instagram

Instagram has returned invalid data.